• Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes
  • Flowercakes

Taarten

De taarten worden gemaakt van biscuit.  Biscuit is een soort luchtige cake zonder boter. De taarten worden gevuld met 1 soort vulling en confiture naar keuze,  en verder afgewerkt  met marsepein of fondant gedecoreerd en versierd naar eigen wens. Voor meerdere vullingen wordt er een meerprijs berekend.
 
U kunt kiezen uit vanille of chocolade biscuit, of citroen biscuit.
 
 
De taarten kunnen ook gemaakt worden met cake. Let wel, dit is wel wat machtiger dan biscuit.

Taartvullingen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor vulling. Standaard vulling voor biscuittaarten zijn vanillebotercreme  en confiture.

 
Het voordeel van vullen met botercreme is dat de taart niet persé in de koelkast bewaard hoeft te worden!
 
Tip!!!!!!!!!! Als er taart over is, en u wilt dit bewaren dient u dit wel in de koelkast te plaatsen.
 
Taarten met een botercreme vulling kunt u het beste op kamertemperatuur eten.
 
Dus voor gebruik 1 uur van te voren uit de koelkast halen. 
 
Let op!!!!!! Taarten met een zuivel-room vulling moeten in de koelkast bewaard worden. 
 
Wij adviseren u als de taart niet op gaat, het restant toch binnen 2 dagen na aanschaf  te consumeren.